Hier zijn we weer met onze fotoshoot. Ondertussen zijn wij 2 weken oud en zijn onze oogjes open. We hebben onze eerste ontwormingskuur ook al gehad maar dat was geen succes. Het liefst hebben we nog de melk van mama. We beginnen ook al te zitten als een echt hondje en lopen soms ook al op onze 4 pootjes. Jazeker we beginnen echte hondjes te worden. Als we net geboren zijn dan noemt onze fokster Viviane ons nog ratjes.

ik ben paarsje en weeg nu al 500 gram. Jawel een half pakje bloem ondertussen.

Ik ben beigeke. ondertussen officieel het dikkie dikje van dit nestje met mijn 616 gram al.

Ik ben blauwtje en weeg nu 543 gram en mijn oogjes zijn als laatste vandaag opengegaan.

Als mini doe ik het ook heel goed hoor. Mijn gewicht is nu 434 gram en ik ben de snelste van allemaal voorlopig.

en ik ben geeltje en ben net nog iets zwaarder dan mijn kleine broertje. Ik weeg nu 485 gram.

We komen elke dag allemaal bij dus dat is toch het voornaamste hé.