Hier zijn we weer met onze persoonlijke fotoshoot en nee stil zitten zit er niet meer in voor ons. We kruipen al goed rond in de ren en af en toe smijten we al een speeltje in het rond. De ren verkennen is dan ook één van onze favoriete bezigheden momenteel. Momenteel krijgen we alleen nog maar melk van onze mama wat ze nog steeds goed doet maar vanaf eind deze week gaan we een startersmousse krijgen. Hopelijk is dat even lekker als de melk van mama.

Hier ben ik paarsje weer nu een week ouder en weeg ondertussen toch al 700 gram

Ik beigeke ben een hele vlotte. Mama ren ik achterna volledig de ren door en ondertussen ben ik ook al 810 gram. Ze noemen me dan ook wel Dikkie Dik hé

De volgende belhamel is blauwtje en ben ook goed onder me uit hoor. Ondertussen ook al 710 gram

yep yep ik ben mini en blijf nog altijd mini hihihi. Maar onderschat me niet. Ik blijf bijkomen dus dat is prima ondertussen 550 gram

en ik als laatstgeborene doe het ook prima. Na 3 weken weeg ik ook al 625 gram.

Het komt dus helemaal goed met onze prutskes hé. Tot de volgende