e Beter laat dan nooit maar ze hebben dan ook wel een superdrukke week achter de rug. Binnen spelen, buiten spelen, chippen, enten en DNA afnemen en dan bezoek uit friesland en Born en als laatste vandaag nog eens op stap met toekomstige baasjes. Dat is zowat in het kort wat we deze week gedaan hebben en uiteindelijk vallen we telkens in een diepe slaap als we terug in de ren liggen. Vooral vandaag na onze eerste wandeling aan de leiband met een bezoek aan het café van kelchterhoef met een heerlijke koffie mochten we nog genieten van een nazomerzonnetje op het terras. Daarna nog wat diertjes kijken alhoewel we toen al in slaap gevallen waren op de arm. Daarna weer die helse autorit van 10 minuutjes, maar we hebben alles overleefd en liggen weer heerlijk te slapen. Hieronder vinden jullie nog wat foto’s van al onze avonturen. We weten nu ook wie onze baasjes gaan worden en wat onze namen zijn. We zullen ze hier ook even bekend maken.

 

 

 

 

 

Eerst een check up : hartje beluisteren, naveltje nakijken en zien of de tandjes goed zijn

 


 

 

 

 

 

 

Daarna chippen en enten. Dit was iets minder leuk.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan mogen we nog even met mama en oma in de woonkamer spelen om daarna in slaap te vallen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aha de dag erna mooi weer. Joepie dan mogen we weer naar buiten. Het resultaat op het einde, jawel hoor een slaapfestijn.


 

 

 

 

 

 

En dan de eerste autorit. Het viel nog mee. We hebben wel wat gepiept, want anders zouden ze ons nog wel eens kunnen vergeten in die auto. Daarna mochten we eruit om gaan te wandelen. Dat ging niet zo van een leien dakje. We protesteerden en wisten niet goed wat te doen maar het was toch wel fijn buiten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 van de toekomstige baasjes konden met ons mee op stap. Quenzy zijn toekomstige vriendinnetje Nikki mocht ook komen kennismaken. Ze kunnen het wel vinden met elkaar.

 

 

 

 

 

 

Met dit mooie nazomerweertje mag een koffie op het terras niet ontbreken natuurlijk. We moeten toch ook leren op café gaan hé.

 

 

En natuurlijk als we terug thuis komen dan zijn we weer doodop.

 

Bruintje wordt Qarran en weegt momenteel 1 kg 505

Blauwtje wordt Quenzy en weegt momenteel 1 kg 560

Witje wordt Quincy en weegt momenteel 1 kg 520 en zij mag bij ons blijven wonen

Groentje wordt Quino en weegt momenteel 1 kg 266

Zwartje wordt Quito en weegt momenteel 1 kg 672

Roosje wordt Quinta en weegt momenteel 1 kg 545

Het zijn dus al flinke hondjes aan het worden alleen groentje moet nog wat bijbenen maar ook dat komt zeker in orde.

Tot de volgende keer