Het is vandaag de laatste dag van de grote vakantie voor velen, maar wij gaan onze vakantie nog wat verder zetten met onze schattige pupjes. Er is op die paar dagen toch wel veel gebeurd voor hun. Zo eten ze nu al samen gezellig van de plateau. Ze vinden het overheerlijk. Ook zijn ze dinsdag voor het eerst in de tuin geweest samen met mama Lacey en Oma Gimba die het toch ook wel fijn vond om met de kleintjes te spelen. Ons Petekindje Luca is weer op bezoek geweest en elke keer we een nestje hebben maken we ook van haar en een pup een foto. Ze is stapelgek op groentje dus we moeten altijd kijken of ze hem niet meeneemt in achter haar trui want groentje is klein dus die past daar nog ongezien achter. Vanmorgen zijn ze voor de 2de keer ontwormd en ook nu ging het roze spul er nog goed in . Hieronder komen de foto’s van de voorbije dagen dan kunnen jullie ook weer even meegenieten.

Eerst krijgen we onze mousse en als mama de restjes op eet mogen wij nog wat melk drinken. Dat noemen we ons dessertje

 

 

 

Na het eten vallen we lekker in slaap. Witje had geen zin om bij de groep te gaan liggen en neemt de hele mand voor haar rekening

 

 

 

Voor het eerst naar buiten. In de wasmand natuurlijk want anders moeten we te dikwijls lopen.

 

 

 

Samen met mama Lacey en Oma Gimba de wijde wereld verkennen.

 

 

 

 

Eerst nog wat profiteren van de privé bar om daarna met zijn allen heerlijk in slaap te vallen buiten.

 

 

 

En zo worden we dan weer binnen in de mand gelegd om gewoon verder te slapen en te dromen na de gezonde buitenlucht. Hopelijk komen er nog meer van deze mooie dagen.

 

Dan komt petekindje Luca op bezoek en zij wil kost wat kost groentje op haar schoot. Daarna krijgen ze weer een lekkere maaltijd.

 

 

 

Zo dat was het weer voor vandaag. Tot de volgende